Notícia

Neix la primera Associació de Periodistes de les Illes Balears

La intenció és acabar evolucionant cap a un Col·legi Oficial de Periodistes

Foto
Estudiants de Periodisme i professors del CESAG van presentar, el passat  dimarts a Palma, l’Associació de Periodistes de les Illes Balears, la qual neix amb laintenció de defensar els drets de tots aquests professionals, tant si són assalariats com si són directius, a diferència dels sindicats. L’Associació es va constituir el setembre de 2013, i fa 2 mesos va ser aprovada pel Govern. Ara, falta escollir la Junta Directiva, i la intenció és acabar evolucionant cap a un Col·legi Oficial de Periodistes.

Ara, la primera executiva treballa en la posada en marxa del web de l’entitat, que oferirà informació sobre els beneficis per als associats i una borsa de treball, entre altra informació de l’APIB, que s’integra dins la Federació d’Associacions de Periodistes d’Espanya (FAPE).

Juan Marqués encapçalava l’única candidatura que es presentava a les eleccions, que completen la secretària Marga Martín; el tresorer Robert Pérez, i els secretaris d’àrea Ana Morey, Sara Monge, Álex Cortés, Jaime Vázquez, Manuel Aguilera, Rodrigo Fernández i Aina Gutiérrez.

Fonts: Comunicació 21 i ib3tv

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte