Notícia

El canal de TV Intereconomía entra de nou en concurs de creditors

El grup assegura que continuarà la seva activitat amb total normalitat

Foto
El jutjat mercantil número 11 de Madrid ha declarat Intereconomía Corporación en concurs voluntari de creditors, tramitat com a ordinari, segons publica aquest dilluns el 'Butlletí Oficial de l'Estat'. Intereconomía conserva les facultats d'administració i disposició del seu patrimoni, però sotmeses a la intervenció de l'administrador concursal, que serà Fernando Martínez Sanz.

Des de la publicació d'aquest edicte, els creditors d'Intereconomía hauran de comunicar els seus crèdits en el termini màxim d'un mes. Fonts de la cadena han explicat a Europa Press que el grup continuarà la seva activitat amb total normalitat, i en aquest sentit subratllen que el concurs de creditors és l'eina adequada perquè el grup Intereconomía tingui viabilitat en el futur. Segons diuen, l'actual marc de la llei concursal permet refinançar el deute amb més garanties, i recorden que altres empreses han entrat anteriorment en concurs de creditors i avui en dia són viables. 

Des del febrer de l'any passat, Intereconomía només emet per TDT al País Valencià i a Madrid, però es pot sintonitzar també a través d'internet i de plataformes de pagament. Aquest canvi d'estratègia es va produir arran dels continuats impagaments del grup a Net TV, la plataforma a la qual tenia llogada la seva freqüència de TDT, que segons algunes fonts arribaven als 10 milions d'euros. El grup arrossegava gravíssims problemes econòmics que l'havien portat a aplicar dos ERO, a acumular importants deutes als treballadors i al personal acomiadat, a canviar de seu de forma precipitada o a tancar el diari 'La Gaceta' i el programa esportiu 'Punto pelota'.

Font: Ara

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte