Notícia

Noelia Fernández Arroyo dirigirà la transformació digital de Prisa

Fins ara era responsable de la direcció i l’estratègia de Yahoo Internacional

Foto
Prisa ha creat una direcció general de desenvolupament de negoci i transformació digital, al capdavant de la qual ha situat Noelia Fernández Arroyo, fins ara responsable de la direcció i l’estratègia de contingut i mitjans de comunicació de Yahoo Internacional. Segons explica el grup en un comunicat, Fernández ocuparà un càrrec executiu “clau” en l’organització, amb dependència directa del conseller delegat, José Luis Sainz.

En concret, la nova directiva haurà de liderar i facilitar la transformació digital de Prisa i contribuir a “consolidar el lideratge global dels seus mitjans, tant per la qualitat dels seus continguts com per la seva ferma aposta per la innovació, el desenvolupament de negocis digitals i la cultural empresarial”.

El 1994, Noelia Fernández Arroyo va fundar i dirigir New Media Publishing (NMP), consultoria especialitzada en solucions de disseny, integració i publicació a internet. El 1998 Yahoo la va fitxar per obrir delegació a Espanya. El setembre de 2007, va ser nomenada directora editorial i de programació de Yahoo per a Europa, i el 2009 va passar a directora d’audiències per a tot el continent.

L’octubre de 2011 Fernández va assumir la vicepresidència per a la xarxa de mitjans com a responsable de la direcció i l’estratègia de continguts i mitjans a Europa, Orient Mitjà i Àfrica, responsabilitat que fa un any es va ampliar a tots els territoris des de Yahoo Internacional. 

Font: Comunicació 21

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte