Notícia

El periodista Josep Maria Vallès presenta el llibre 'Polítics a la carta'

Dijous a les 19.30 h al vestíbul del Teatre-Auditori Sant Cugat

Foto
Polítics a la carta
El periodista Josep Maria Vallès presenta el llibre Polítics a la carta. Confessions de deu polítics durant un sopar al menjador de casa (Viena Edicions) demà dijous a les 19.30 h al vestíbul del Teatre-Auditori Sant Cugat.

Polítics a la carta el defineix el propi autor com un experiment ciutadà-polític-periodístic-gastronòmic entre un grup d’amics divers i plural, gent anònima, que ha sopat en una casa particular de Sant Cugat del Vallès amb deu polítics d’opcions molt distintes. Aquest llibre explica com s’han dut a terme les deu trobades i recull les preguntes i les respostes més interessants, així com les anècdotes de cada sopar.

Així mateix, a la web www.politicsalacarta.cat es poden les receptes gastronòmiques dels deu sopars, elaborades a partir de les preferències de cada convidat, com també imatges i podcasts dels sopars i el vídeo final amb les valoracions de cada polític. 

Els polítics que han participat en el llibre són Artur Mas, Joaquim Nadal, David Fernàndez, Iñaki Anasagasti, Dolors Montserrat, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Mercè Conesa, Ada Colau i Aleix Vidal-Quadras.

Josep Maria Vallès dirigeix el Diari de Sant Cugat i la revista Tot Sant Cugat.

El llibre està prologat per Xavier Bosch.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte