Notícia

El Govern demana l'avançament del 'prime time' tal com a fet RTVE

La mesura s'ha pres amb la intenció de racionalitzar els horaris

Foto
Després de la decisió de RTVE d'anticipar el seu ‘prime time’, mesura que entra en vigor el dia 3 de març de 2015, el Govern convida a la resta de cadenes de televisió a avançar l'esmentada franja per promoure la racionalització d'horaris.

El president de la Corporació de la televisió pública, José Antonio Sánchez, va anunciar la setmana passada que el Telenotícies de la segona edició, que arrenca a les 21:00 hores, escurçarà la seva durada perquè els programes que s'emetin a continuació puguin acabar abans de la mitjanit.

La iniciativa, tal com ha explicat l'ens públic, no només s'adapta a la normativa sobre la ràdio i la televisió de titularitat estatal, en la qual es constata el compromís per la racionalització dels horaris a Espanya, sinó que també s'ajusta al Mandat Marc de les Corts Generals a RTVE.

Des del començament de la legislatura, el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ha advocat per la racionalització d'horaris a Espanya com un element essencial de les polítiques de conciliació i coresponsabilitat.

Des de fa temps, la cadena pública insereix en les seves emissions de ‘prime time’ un logotip pel qual informa l'espectador si l'hora de conclusió de l'espai s'emmarca abans de la mitjanit.

Font: IPMark

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte