Notícia

Posen en marxa el projecte periodístic El Diari del Treball

Té la voluntat de fer periodisme tant al servei del treball digne

Foto
Una imatge del nou projecte
La Fundació Periodisme Plural va llençar el passat dijous un tercer projecte periodístic, El Diari del Treball, que se suma així a les altres dues capçaleres,Catalunya Plural i El Diari de l’Educació. Com en el casd’aquesta última, El Diari del Treball va començar com un blog aixoplugat dins de Catalunya Plural, però des d’aquest dijous ja camina amb autonomia, tot i mantenir-hi la vinculació.

El nou mitjà digital neix amb la voluntat de fer periodisme tant d’informació com d’opinió al servei del treball digne. Així, la nova capçalera parlarà del treball com un dels drets fonamentals, dels drets conquistats i que considera estan en perill, així com de les empreses amb voluntat social.

Un consell assessors amb representants sindicals

Diaritreball.cat, que abordarà el treball en el sentit més ampli de la paraula, comptarà amb la implicació i ajuda de tots aquells que comparteixin els seus valors, com ara sindicats, cooperatives, emprenedors i empreses, associacions i entitats amb vocació social.

La redacció del digital està coordinada per Tomeu Ferrer, que compta amb la col·laboració de la resta de l’equip de la Fundació Periodisme Plural. Aquesta destaca que amb el llançament d’aquesta nova capçalera respon als seusprincipis fundacionals de promoure un periodisme que contribueixi a la cohesió social.

Font: Comunicació 21

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte