Notícia

Jornada d’intercanvi ONGD‐mitjans de comunicació a Figueres

Demà dissabte a la seu del Col∙legi d’Arquitectes de Catalunya

Foto
El cartell de la mostra
El Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Figueres,  la Coordinadora d’ONG Solidàries i la Demarcació de Girona del Col∙legi de Periodistes de Catalunya organitzen una jornada de formació sobre  «El paper de la solidaritat als mitjans de comunicació».  

Serà demà dissabte 28 de febrer a la delegació de l’Alt Empordà del Col∙legi d’Arquitectes de Catalunya, durant tot el matí. Hi participaran ONGD alt empordaneses i mitjans de comunicació locals. L’objectiu d’aquesta formació és aconseguir millorar la qualitat i la difusió de les informacions solidàries. Però també es vol obrir un espai d’intercanvi i coneixença entre les ONGD i els mitjans de comunicació.  

La jornada comença amb un bloc centrat en l’elaboració de la notícia i les eines comunicatives a l’abast de les ONGD. Seguidament, s’informarà els periodistes locals de quins són els projectes solidaris que s’estan duent a terme des de l’Alt Empordà i s’obrirà un diàleg entre tots els participants. La jornada es clourà amb una xerrada de la periodista de TV3, Anna Teixidor, sobre «Com tracten els mitjans de comunicació la diversitat».

PROGRAMA:

10h. Benvinguda a càrrec de l’alcaldessa Marta Felip, i el regidor d’Acció Cívica, Sergi Garcia
10.10h Com fer solidaritat amb la noticia. Amb Laura Fanals, periodista del Diari de Girona, vicepresidenta de la demarcació de Girona del Col∙legi de Periodistes de Catalunya i de Sònia Cervià, responsable de comunicació de la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme. Totes dues formen part de la Comissió de Periodisme Solidari de Girona.
11h Cafè Interactiu:  Presentació dels projectes de solidaritat de l’Alt Empordà, als periodistes locals.  
12.30h Xerrada. Com tracten els mitjans de comunicació la diversitat? A càrrec d’Anna Teixidor, periodista de Tv3. Llicenciada en Humanitats i en Periodisme i Doctora en Comunicació Social a la UPF. És coautora de documentals com "Somnis atrapats”, “A la recerca del paradís” o  "Ivie Okundaye, una dona de carretera". 

Més informació: Sònia Cervià  972 21 99 16 / 645 665 255

Font: Ajuntament de Figueres

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte