Notícia

Nous cursos de formació el mes de març al Col·legi de Periodistes

D'àngles, d'organització d'events, de vídeo i de seguetat informàtica

Foto
El Col·legi de Periodistes engega aquest mes de març un seguit de nous cursos per millorar la formació dels professionals del sector. Els cursos estan oberts tant als col·legiats/des com a tots aquells professionals no membres interessats en la formació centrada en el periodisme, la informació i la comunicació. Cal recordar que tots són bonificables, és a dir que l’empresa pot recuperar l’import dedicat a la formació, i gestionem els tràmits per poder-ho fer sense càrrec.

Taller de Podcasts per a periodistes
Barcelona. Dilluns 2 i 9 de març (de 16:00h a 20:00h)
L’objectiu del curs, dirigit per Enrique San Juan, és aprendre l’essencial per a la producció de podcasts de qualitat que generin audiència, fidelitat, repetició, subscripcions i una oportunitat de negoci per a periodistes, ja sigui en l’àmbit personal o com a part d’una organització.


Estadística bàsica per a periodistes
Barcelona. Dimecres 4 i 11 de març (de 15:30h a 18:30h)
Aquest curs pretén proporcionar els conceptes mínims per comprendre i utilitzar, de manera adequada el producte de l'activitat estadística. Sense formulació matemàtica i de manera amena però rigorosa, s'establiran les idees bàsiques que permeten evitar errors en la interpretació i comunicació de resultats estadístics.

Organització d'esdeveniments
Girona. Dimecres 4 de març (de 15:00h a 20:00h)
Tarragona. Divendres 6 de març (de 10:00h a 15:00h)
A través d'aquest curs, dirigit per Josep Salvat, aprendreu a organitzar esdeveniments des d’una perspectiva professional i rigorosa, trobareu eines i recursos adequats a cada pressupost i desenvolupareu la part creativa de l’esdeveniment treballant metodologies i trucs per gestionar cada projecte de principi a fi.

Taller de Videoperiodisme per a mitjans digitals
Barcelona. Dijous 5 i 12 de març (de 09:30h a 13:30h)
En aquest taller pràctic, els professors Josep Morell i Josep Serra abordaran la producció de vídeos de forma global: concepció, captació d’imatges i postproducció. També s’analitzaran les situacions que cal cobrir de forma més habitual i es proposaran solucions que ajudin a millorar el resultat final.

Com contactar amb Edward Snowden
Barcelona. Divendres 6 de març (de 09:30h a 14:30h)
Girona. Dijous 26 de març (de 10:00h a 15:00h)
Aquest curs dóna les eines per dominar aspectes bàsics de seguretat informàtica. S’introdueixen conceptes com el xifratge, la criptografia asimètrica, la deep web, la petjada digital i l'anonimat a internet donant eines als periodistes perquè els puguin aplicar en la seva feina diària.

Extending your English for journalism: producing and selling works
Barcelona. Divendres 13 i 20 de març (de 10:00h a 14:00h)
This course builds upon both English for Journalists and Advanced English for Journalists, giving practical insight into how to pitch story ideas to English-language media: who to sell to, different writing styles / political biases to consider and examining how to build your personal journalistic brand in English. There will also be an emphasis on producing English-language journalism.

Més informació al telèfon 93 317 19 20  o a l'email: contacte@periodistes.org

Font: Col·legi de Periodistes
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte