Notícia

Sergi Vicente enceta avui el cicle de conferències 'Experiència de periodista'

La xerrada es fa les 19.30 hores a l’Antiga Audiència de Tarragona

Foto
Sergi Vicente, Cristina Puig, Xavier Aldekoa i Toni Clapés participen en la setena edició del cicle de conferències Experiència de periodista, que organitza el Col·legi de Periodistes i la Càtedra Repsol d'Excel·lència en Comunicació.

El director de BTV Sergi Vicente inaugurarà el cicle aquesta tarda a les 19.30 hores; El 2 de març serà el torn de Cristina Puig, fins fa poques setmanes presentadora d’El Debate de la 1; el dia 9 d’aquest mateix mes hi participarà Xavier Aldekoa, corresponsal de La Vanguardia a l’Àfrica; i el punt i final del cicle el posarà el popular comunicador Toni Clapés.

L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública. 

Aquest cicle es du a terme ininterrompudament des de l’any 2009, i ha comptat amb la participació de Xavier Graset, Josep Capella, Ferran Espasa, Josep M. Martí, Pilar Aymerich, Joan Salvat, Milagros Pérez Oliva, Jordi Basté, Pepe Baeza, Josep Cuní, Rosa M. Calaf, Xevi Xirgu, Llibert Teixidó, Màrius Serra, Carles Capdevila, Rafael López-Monné, Raquel Sans, Antoni Coll, Ramon Besa, Fàtima Llambrich, Antoni Bassas i Josep Martí Gómez.

L’activitat, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, s’inclou en l’acord de col·laboració entre la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i Repsol, consistent en diferents accions de comunicació d’interès pels periodistes i la societat en general, que aquest 2015 es renova per tercer any consecutiu.

Les conferències es duran a terme a les 19.30 hores a l’Antiga Audiència de Tarragona (Pl. del Pallol, 1-3). L’ entrada és lliure. 

Dilluns, 23 de febrer
Sergi Vicente (Barcelona, 1975) Sergi Vicente (Barcelona, 1975) va estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i va començar a treballar el 1999 a Televisió Espanyola com a reporter local. Va ocupar la corresponsalia de Televisió de Catalunya a la Xina entre 2003 i 2014. Actualment és el director de Barcelona Televisió i Barcelona FM.

Dilluns, 2 de març de 2015
Cristina Puig (Barcelona, 1972) Cristina Puig (Barcelona, 1972), llicenciada en Ciències de la Comunicació per la UAB, ha treballat sobretot a la ràdio i a la televisió. Durant quatre anys va fer, als matins a Rac1, el programa L’Hora del pati, amb Albert Om, amb qui també va copresentar durant cinc anys El Club a TV3. Després va fitxar per TVE, on va presentar, entre d’altres, 59 segons i El Debate de La 1. 

Dilluns, 9 de març de 2015
Xavier Aldekoa (Barcelona, 1981) Xavier Aldekoa (Barcelona, 1981). Llicenciat en Periodisme i estudiant de Ciències Polítiques, des de l'any 2009 viu a Johannesburg, Sud-àfrica. En els últims anys ha cobert múltiples conflictes i temes socials a Somàlia, RD Congo, Angola, Mali, Zimbabwe i més de 30 països africans. És corresponsal de La Vanguardia a l’Àfrica i realitza reportatges de televisió per a diferents mitjans. 

Dilluns,16 de març de 2015
Toni Clapés (Barcelona, 1967) Toni Clapés (Barcelona, 1967). A mitjans dels anys 1990 va formar part del programa El Terrat, presentat per Andreu Buenafuente, a Ràdio Barcelona.  Va iniciar la seva carrera com a presentador radiofònic en solitari al capdavant del programa Versió original, emès des de 1997 per Catalunya Ràdio i des del 2005 per RAC 1, amb el títol Versió RAC 1. A televisió, ha treballat en diversos programes, i actualment copresenta el concurs Com som, a TV3.

Font: Col·legi de Periodistes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte