Notícia

Unifiquen les delegacions dels serveis iformatius de TV3 i Catalunya Ràdio

A les províncies de Lleida, Girona i Tarragona treballaran conjuntament

Foto
El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha aprovat la unificació, a partir de dilluns que ve, dels serveis informatius de TV3 i Catalunya Ràdio de les delegacions de Tarragona, Lleida i Girona. La mesura s'ha aprovat a proposta del president de la CCMA, Brauli Duart, per adaptar les estructures i millorar l'eficiència dels recursos disponibles. En una primera fase, les redaccions de les delegacions treballaran unificades orgànicament i funcionalment i, més endavant, s'adaptaran les instal·lacions perquè, "al més aviat possible" i en funció de les característiques de cada seu, comparteixin el mateix espai físic.

Aquest model ja es va implantar fa uns mesos a les delegacions internacionals i a la delegació de Madrid amb l'objectiu de "potenciar la col·laboració entre els mitjans i la creació i difusió de continguts de manera transversal i multiplataforma", segons han explicat fonts d la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. L'objectiu d'aquesta mesura serà compartir informació i recursos, en la línia ha iniciada per la CCMA d'un model empresarial basat en una única societat de mitjans.

Així, a partir del 23 de febrer els delegats i subdelegats a Girona seran Isabel Pasqual i Albert  Requena; a Lleida Carolina Gili i Roser Perera i a Tarragona Coia Ballesté i Anna Massip.

Font: ACN

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte