Notícia

Periodistes conviden l'alcalde de Manresa a passar comptes en un debat

El debat se celebra el proper dijous 26 de febrer, a les 8 del vespre

Foto
L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, farà balanç del seu mandat polític el dijous 26 de febrer, a les 8 del vespre, a la seu de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes en un acte obert al públic. Junyent ha acceptat la proposta plantejada per la demarcació del Col·legi de participar en un debat amb els directors dels mitjans de comunicació locals durant el qual tindrà l'oportunitat de rendir comptes de la feina feta i respondre les preguntes dels periodistes i de la ciutadania. 

Cada mitjà de comunicació donarà a conèixer un adreça de correu electrònica perquè qui ho desitgi pugui fer arribar, per escrit i abans del dia 25 de febrer, una qüestió que es plantejarà durant el debat. Els correus electrònics són: web@regio7,cat, informatius@els40.com, manresainfo@manresainfocat, elsetmanari@tlbgrup.com i elpou@elpou.cat. Junyent serà interpel·lat per Marc Marcè, director de Regió 7; Pilar Goñi, directora del Grup Taelus; Pere Fontanals, director de Manresainfo.cat; Sergi Vázquez, director de TLB Grup; i Jaume Puig, president de l'Associació Cultural El Pou de la Gallina. 

Repetir l'acte cada dos anys 

El president de la Demarcació Catalunya Central, Gonçal Mazcuñán, ha explicat que la intenció de l'entitat que representa és poder convocar un debat similar cada dos anys i no només fer-ho a Manresa, sinó a totes les capitals de comarca de  la demarcació (Bages, Berguedà, Solsonès, Anoia, Osona i Cerdanya) com fa l'alcalde de Barcelona a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya. De moment, ja s'ha tancat també un acte de balanç de mandat amb l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, pel 4 de març. 

Font: Col·legi de Periodistes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte