Notícia

Els treballadors de la SER es mobilitzen contra el degoteig d’acomiadaments

Fa un any van acceptar una retallada salarial per evitar un ERO

Foto
La plantilla de la Cadena SER ha aprovat una sèrie d’accions de protesta contra elsacomiadaments que s’estan produint a l’emissora de Prisa. Així, els treballadors han decidit aturar-se un parell de minuts cada dia quedant-se dempeus al seu lloc de treball a les 12.05 i les 18.05 h, i lluir crespons grocs, el color de les sigles de la SER. A més, el passat divendres, coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, es va dur a terme una concentració a les portes de la seu de la cadena, on tallaran la Gran Via de Madrid.

Paral·lelament, el comitè d’empresa està informant tots els grups políticssobre  la situació que està travessant l’emissora, i ha demanat la direcció la lectura d’un comunicat en antena exposant els fets i mostrant el seu rebuig.

L’objectiu d’aquestes accions, que s’incrementaran en intensitat i contundència si l’empresa es manté inamovible, és aturar el degoteig d’acomiadaments i garantir l’estabilitat de la plantilla.

La sortida de treballadors, una vuitantena en el darrer any, es produeixen després que, el març de 2014, la plantilla de Prisa Radio acceptés una nova retallada salarial d’entre el 3 i el 7% per evitar l’amenaça d’un nou ERO per a 300 treballadors. Ara, aquesta amenaça torna a planar amb força. 

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2021

Avís legal

Contacte