Notícia

'Línia Sants' arriba al número 300 revalidant el seu lideratge

Un pla de rellançament progressiu incrementar'a continguts, paginació i difusió

Foto
El periòdic quinzenal Línia Sants ha publicat aquest dimecres el seu número 300 mantenint el lideratge en lectors i difusió al districte. La capçalera, fundada l’any 2003, revalida la seva presència territorial i és l’única publicació local que cobreix tots els barris de Sants-Montjuïc.

Coincidint amb aquesta efemèride, l’empresa editora ha anunciat un pla de rellançament progressiu per incrementar continguts, paginació i difusió en els mesos vinents. L’objectiu és poder seguir creixent en un context econòmic que comença a donar símptomes de reactivació. En aquest sentit, els plans de la capçalera passen per incrementar el seu pes i arrelament al Poble-sec, la Marina de Port i la Marina del Prat Vermell, on progressivament s’incrementarà la seva difusió.

Línia Sants forma part de la xarxa de periòdics gratuïts de proximitat del Grup Comunicació 21 que el 2011 va guanyar el premi Tasis Torrent a la millor iniciativa en l’àmbit de la premsa local i comarcal. La xarxa, actualment formada per una vintena de capçaleres, distribueix 361.300 exemplars certificats per OJD-PGD a la ciutat de Barcelona i l’àrea metropolitana.


 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte