Notícia

Un projecte cooperatiu gesta una revista per a infants de 0 a 10 anys

La revista es publicarà en tres formats: en paper, en PDF interactiu, i un extra digital cada 15 dies

Foto
Un grup d’escriptors i il·lustradors està gestant Pipiripip Magazine, una revista mensual en català per a nens i nenes de 0 a 10 anys. Per arrencar la iniciativa, ha endegat una campanya de micromecenatge amb l’objectiu d’aconseguir 6.000 euros, els quals es destinaran a finançar part del llançament, previst per a principis d’abril. La revista es publicarà en tres formats: en paper, en PDF interactiu, i un extra digital cada 15 dies.

La revista neix com un projecte d’autoocupació per al qual s’ha creat la cooperativa Edicions de Pipiripip, formada per quatre persones, els quals compten amb la col·laboració de diversos professionals, principalment de la Catalunya central.

Amb els continguts de Pipiripip Magazine, els seus impulsors pretenen ajudar a transmetre una sèrie d’idees i principis que consideren “fonamentals”:
  • Contribuir a la transmissió d’uns valors personals i socials, fomentar la creativitat i l’esperit emprenedor a través dels contes, sèries, reportatges i activitats que es publicaran a la revista.
  • Ajudar a educar a través de la lectura, la reflexió i les emocions que produeixen les històries.
  • Recuperar el diàleg intergeneracional.
  • Fomentar el diàleg obert amb els lectors.
  • Fomentar la lectura en família i el lector actiu.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte