Notícia

Les xerrades de “La premsa a les escoles” arriben a Tarragona

El cicle té previst arribar a un total de 50 centres de secundària de tot Catalunya

Foto
La sisena edició del programa “La premsa a les escoles”, que durant el mes de febrer té previst arribar a un total de 50 centres de secundària de tot Catalunya, arriba avui al primer dels vuit instituts del Camp de Tarragona que hi participen.

Fins al 27 de febrer, dos periodistes de la demarcació fan xerrades a IES Martí L’Humà de Montblanc (19 de febrer),  Institut de Tarragona (26 de febrer) i IES Joan Segura i Valls de Santa Coloma de Queralt (27 de febrer).

La present edició del projecte, a la qual l'Obra Social "la Caixa" destinarà 18.000 euros, arribarà durant aquest mes de febrer a totes les demarcacions catalanes respectant una proporcionalitat entre el nombre de col•legiats i la població de cada demarcació. Així, a Barcelona hi participaran 20 centres, a Tarragona, Lleida i Girona 8;  i a les Terres de l'Ebre i la Catalunya Central, 3 respectivament.

La iniciativa, impulsada conjuntament pel Col•legi de Periodistes de Catalunya i l’Obra social “la Caixa” des de l’any 2009, parteix del consens entre ambdues institucions sobre la importància que té el coneixement de l'actualitat per a la formació integral dels ciutadans. 

Al llarg de les sessions, d'una hora de durada aproximadament i que apleguen una cinquantena d’alumnes de mitjana cadascuna, diferents experts, amb una àmplia trajectòria professional en l'àmbit periodístic, transmeten la seva experiència i, a partir d'aquesta, la necessitat de mantenir-se informats a través dels mitjans de comunicació. 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte