Notícia

Presentaran un document sobre com tractar la prostitució o el tràfic d'éssers humans

Les recomanacions les fa el Col·legi de Periodistes i l'agència ABITS

Foto
El Col·legi de Periodistes de Catalunya acollirà demà 13 de febrer, a les 10:30 hores, la presentació d'aquestes recomanacions impulsades per l'Agencia ABITS de I'Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb altres entitats com el mateix col·legi.

La Regidoria de Dona i Drets Civils de I'Ajuntament de Barcelona, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Consell de l'Audiovisual de Catalunya són conscients del paper rellevant que han jugat en els últims anys els mitjans de comunicació en donar visibilitat i contribuir al debat social entorn a la violència. Així mateix, comparteixen el compromís de promoure el tractament no sexista de les dones en els mitjans de comunicació i vetllar per una imatge digna. Per aquest motiu, i en la línia de contribuir a la millora i a la qualitat de les Informacions, s'han elaborat unes eines i unes recomanacions, adreçades als mitjans de comunicació i als seus professionals, per al tractament informatiu acurat de la prostitució i el tràfic d'éssers humans amb finalitat d'explotació 

El document que us volem presentar ha estat elaborat conjuntament amb professionals de la comunicació i impulsat per l'Agència ABITS de I'Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb altres entitats. Té per objectiu abordar de manera integral la prostitució i inclou un seguit de recomanacions. 

Per aquest motiu, voldríem compartir aquesta presentació amb el conjunt de mitjans de comunicació i professionals del nostre país.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte