Notícia

Pau Fons és el nou director de RTVE a Balears i Mateu Ramonell el cap d’informatius

Martorell era fins ara editor a RNE

Foto
La direcció de RTVE continua amb els canvis a la corporació. Ara li ha tocat el torn a les Illes Balears, on Pau Fons ha estat nomenat nou director de RTVE al territori en substitució de Margalida Blanquer, que va accedir al càrrec l’octubre de 2012. A banda, Mateu Ramonell ha estat nomenat nou cap d’informatius i programes de RTVE Balears, ocupant el lloc de Miquel Ferrà Català.

Pau Fons es va incorporar a RTVE el 2008, i des d’aleshores ha desenvolupat diferents responsabilitats tant a Madrid com a les Illes, on actualment exercia com a editor de TVE.

Per la seva part, Ramonell es va incorporar a RTVE el 1988, on ha desenvolupat diferents tasques en les àrees de programes i informatius, actualment com a editor de RNE.

Finalment, el director de serveis informatius de TVE i el director de RNE han nomenat Miguel Ángel de Frutos com a nou subdirector de Centres Territorials de RTVE. Ocupa el forat deixat per Juan Roldán, que al novembre va ascendir a director en substitució de Nekane Villasante. 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte