Notícia

El Director de Comunicació, José Luis González-Besada, abandona Iberdrola

Havia estat director adjunt d'ABC fins arribar a l'elèctrica

Foto
José Luis González-Besada, Director de Comunicació d'Iberdrola ha deixat el seu càrrec, després d'un acord amb la companyia. L'elèctrica seguirà col·laborant amb González-Besada qui exercirà d'assessor extern- La seva marxa ha deixat a Jesús García López, Director de Comunicació Corporativa, com màxim responsable de l'àrea. En els propers dies es coneixerà com queda l'estructura final.

José Luis González-Besada va ser director adjunt d'ABC abans de la seva arribada en 2003 a Iberdrola com a director de Comunicació. González-Besada, de 54 anys d'edat i natural de Pontesco (La Corunya), és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid.

Va desenvolupar tota la seva trajectòria professional en el diari de Vocento, olen s'ha centrat en el periodisme econòmic i financer. També González-Besada ha estat professor de Redacció Periodística de la Facultat de Ciències de la Informació de la Complutense de Madrid, assessor de comunicació de la Xunta de Galícia i membre de la tertúlia radiofònica «La Brúixola», d'Onda Cero.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte