Notícia

Diffusion Sport, nova capçalera de Peldaño

Fins ara era editada per Difusió Edicions, S. L., Empresa Periodística, amb seu a Barcelona

Foto
El grup Peldaño incorpora una nova publicació al seu catàleg de capçaleres. Diffusion Sport, una revista amb més de 30 anys d'experiència en el sector esportiu, editada fins ara per Difusió Edicions, S. L., Empresa Periodística, amb seu a Barcelona, pansa a formar part del seu conjunt de capçaleres.

Amb prop de 600 edicions en paper i d'altres digitals, Diffusion Sport és la capçalera degana a Espanya en aquest mercat. Des de la seva fundació en 1982, ha orientat la seva activitat a la satisfacció dels clients i s'ha convertit en la referència dels professionals del sector de material esportiu a Espanya.

Amb aquesta nova capçalera, el Grup de Comunicació Peldaño, s'estrena en un nou sector, el del material esportiu, que s'uneix als de Turisme, Seguretat, Hostaleria, Educació i Metge-dental, on edita revistes com El Càmping i el seu món, Quadernos de Seguridad, Mab Hostelero, Entre Estudiantes o Gazeta Dental, entre unes altres, que són capdavanteres en la seva especialitat i que superen en la seva majoria les tres dècades de trajectòria.

L'objectiu de Peldaño en aquest nou nínxol és potenciar el prestigi de la publicació i aportar la seva experiència al món de la comunicació als professionals del mercat esportiu, proporcionant-los les eines més adequades que contribueixin a enfortir i potenciar el sector.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte