Notícia

El nou mitjà de Pedro J. comença a caminar: es dirà 'El Español' i sortirà en tardor

El periodista ha arribar a un acord amb 'El Mundo' per poder-lo posar en marxa

Foto
Pedro J. Ramírez ja ha té en marxa el seu nou mitjà. Pocs minuts després de la mitjanit, que es donessin les campanades i que comencés aquest nou any, l'exdirector d'El Mundo va anunciar a través de Twitter que el diari que llançarà a partir de tardor es dirà El Español. El periodista compleix així amb el que venia anunciant des de fa ja mesos i posa fi a les especulacions entorn d'aquest nou mitjà que, segons va anunciar, començarà a funcionar a la tardor. Amb prou feines unes hores després d'anunciar el seu llançament, el compte de Twitter d'aquest nou mitjà tenia més de 16 mil seguidors.

El periodista havia anunciat des de fa més d'un mes el llançament d'un nou mitjà, després d'arribar a un acord amb el seu exdiari per poder tenir llibertat de muntar un nou mitjà. Ja que durant la seva sortida del diari en el mes de febrer havia acordat un pacte de no competència, pel qual no podia llançar un periòdic fins a dos anys després. Finalment ha pogut crear el diari, després de pressionar a la directiva d'El Mundo, que va acordar 'alliberar' al periodista al novembre. 

Segons l'anunciat per Pedro J., aquest nou mitjà pren el seu nom del periòdic fundat per Blanco White en 1810 a Londres "per defensar la llibertat a Espanya", com va explicar el periodista en Twitter. El diari va ser refundat més tard en 1835 per Andrés Borrego i després de nou per Luis Bonafoux.  Es coneixeran més detalls del diari a partir de l'11 de gener a través del blog que funcionarà sota el mateix nom.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte