Notícia

Maker Studios arriba a Espanya

És el primer productor i distribuïdor de vídeo online del món

Foto
Maker Studios
Maker Studios, el primer productor i distribuïdor de vídeo online del món, ha anunciat l'inici d'operacions a Espanya a través del seu soci local Toni Garrido. Maker Studios compta amb més de 153 milions de visites als seus diferents portals de continguts que procedeixen del nostre país.
A més, Maker Studios actuarà com ajuda perquè les marques creuen continguts personalitzats i arribin a les grans audiències d'internet, diferenciant-se en un mercat que precisa impulsos imaginatius i decidits com a est.

Maker Studios compta amb més de 55.000 canals a YouTube, de creadors de més de 100 països, que atreuen a 430 milions de subscriptors i generen més 6.500 milions de visites al mes. Entre els canals de Maker Studios es troben els de Vegeta777 (amb 24.600.000 visites i 800.000 subscriptors des d'Espanya), The Willy Rex (amb 19.000.000 visites i 1.250.000 subscriptors des d'Espanya) o PewDiePie (amb 2.800.000 visites mensuals i 300.000 subscriptors des d'Espanya). En total la companyia produeix més de 900 hores de vídeo al dia.

La signatura no solament dóna veu als creadors de continguts sinó que també ajuda a les marques a apropar-se a les seves audiències amb produccions específiques que sobrepassen als mitjans convencionals. “La realitat del mercat dels continguts ha evolucionat igual que ho han fet les persones i, de la mateixa manera que els joves han deixat de consumir cinema per triar les trames més dinàmiques de les sèries, les noves generacions demanden continguts molt més breus, més directes i que parlin el seu propi idioma”, explica Toni Garrido, CEO de la filial espanyola de Maker Studio. “Les empreses audiovisuals tenen milers de milions de visites als seus canals de YouTube, amb continguts en la seva major part inèdits i realitzats pels propis consumidors d'aquests continguts i aquest és el model que portem ara a Espanya. Volem donar sortida a la creativitat dels joves del nostre país a través d'una plataforma que els ajudi a produir i compartir els seus continguts i els seus missatges, i volem ajudar als anunciants a poder construir les seves marques junts als nous creadors d'audiència”.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte