Notícia

Tàrrega aposta per la comunicació local amb la inauguració dels nous estudis de l’emissora municipal

El projecte ha suposat una inversió de 117.000 euros

Foto
Radio Tarrega
Tàrrega va inaugurar dissabte els nous estudis de l’emissora municipal. Ràdio Tàrrega (92.3 FM) ha estrenat de forma oficial les instal·lacions habilitades al Carrer del Prat 12. L’equipament s’ubica a la primera planta de l’edifici de Serveis Municipals, compartint immoble i recursos amb altres àrees de l’ens local. El projecte ha suposat una inversió de 117.000 euros, amb renovació inclosa de bona part del material tècnic i millor accessibilitat. El canvi d’emplaçament ha permès deixar d’ocupar dues plantes en règim de lloguer al carrer de Santa Anna amb l’estalvi que això suposa. La inauguració dels estudis coincideix amb els 60 anys d’història d’aquest mitjà de comunicació, un dels degans a les terres de Lleida.
L’acte va comptar amb la participació de Josep Martí Blanch, secretari de Comunicació del Govern de Catalunya, qui va destacar “el paper cabdal de la comunicació local per vertebrar el sentiment de pertinença del poble català”.

Per la seva part, l’alcaldessa Rosa Maria Perelló va subratllar l’aposta que suposa la modernització de Ràdio Tàrrega a favor de la informació com a servei públic i en aquest sentit ha lloat la implementació eficaç de les noves tecnologies per part de l’equip de l’emissora.

D’altra banda, Gemma Peris, directora de Ràdio Tàrrega, va evocar la figura de Ramon Puiggené Riera, un dels fundadors de l’emissora l’any 1954 i qui morí el passat 3 de novembre.

Ràdio Tàrrega mira cap al futur si bé no oblida el passat. Tot el contrari, ja que el vestíbul dels estudis, a més, ha esdevingut un museu d’aquestes sis dècades de trajectòria exposant al públic material tècnic, fotografies i el fons fonogràfic. La nova Ràdio Tàrrega disposa de 103 metres quadrats distribuïts entre la recepció, la redacció, dues sales de control i un locutori.

Ràdio Tàrrega comptabilitza una mitjana d’11.000 oïdors acumulats cada mes i és l’emissora municipal més escoltada de la demarcació de Lleida. Emet les 24 hores i compta amb tres periodistes i una publicista.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte