Notícia

Una exposició online de l'OJD recull 50 anys de portades de premsa

La mostra duu per nom 'El valor de la transparència'

Foto
Portada de El Caso del 18 de juny de 1966
Aquest 2014 l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), la principal auditoria de mitjans d'Espanya, celebra el seu 50 Aniversari. Per aquest motiu, i sota el lema “El valor de la transparència” han publicat una pàgina web (www.elvalordelatransparencia.es), en la qual es recullen cinc dècades de premsa a l'Estat Espanyol.

La mostra recull una col·lecció de les portades de diaris i revistes espanyoles, i permet apreciar els fets més destacables des de la perspectiva informativa, tant des del vessant econòmic, com a política o social. 

Amb aquesta exposició digital, l'OJD vol mantenir "la seva aposta per la innovació i la tecnologia, així com per donar a conèixer el valor, la fiabilitat i l'objectivitat" dels serveis que presten.


L'Oficina de Justificación de la Difusión és un projecte que va començar en 1964, com a eina de mesurament fiable per al mercat editorial, agències de publicitat i anunciants. A dia d'avui, la certificació de l'OJD representa un compromís amb la transparència, aportant credibilitat per al  clients, que desitgen comptar amb un segell de confiança.


 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte