Notícia

La periodista Lucía El Asri guanya el premi Masvoz de periodisme

El premi distingeix treballs periodístics amb visió global

Foto
Lucia El asri
La periodista Lucía El Asri, d’hojaderouter.com, ha estat la guanyadora de la segona edició del Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions pel reportatge Internet en medio del desierto. El guardó, dotat amb 1.000 euros, es va lliurar aquest dijous en un acte a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Els quatre finalistes al guardó, al quan es van presentar 120 treballs, van ser Raúl Montilla i Óscar Muñoz de La Vanguardia; Rebeca Yanke d’El Mundo; Noelia Hernández de Personal Computer & Internet, i José Luis Avilés d’hojaderouter.com.

El premi, convocat per l’operadora de telecomunicacions Masvoz, distingeix treballs periodístics sobre aspectes relacionats amb les telecomunicacions des d’un punt de vista global; la innovació aplicada en aquest àmbit; el seu consum i l’aplicació en les TIC, o el cloud computing en les seves diverses aplicacions.

El jurat estava format per Joan Solé, degà del Col·legi d’Enginyers de Telecomunicacions de Catalunya; Franc Carreras, professor de Màrqueting Digital a ESADE i fundador de Somos Digitales i Silicon Barri; Cristóbal Escoda, director i fundador de la consultora NAE; Antonio Lorenzo, director de la revista digital Tecnologia d’El Economista, i Xavier Blasco, director financer de Masvoz.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte