Notícia

Catràdio.cat estrena un programa sobre la comunicació política

Duu per nom Els Spin Doctors i està dirigit per Toni Aira

Foto
Toni Aira
El web de Catalunya Ràdio va estrenar ara fa una setmana Els spin doctors, un nou espai en format tertúlia sobre comunicació política. El programa, que quedarà penjat al web a partir de les 19 h de cada dilluns, està dirigit i presentat pel periodista i professor Toni Aira, que compta amb la col·laboració del periodista Francesc Canosa i la community manager Núria Escalona.

El programa tindrà diferents seccions, entre les quals destaca El més petit de tots, on es repassarà la història dels spin doctors catalans: els assessors, els escriptors de discursos o els caps de premsa que desfilen des dels inicis del nostre país passant per qualsevol període.

“Com mouen els fils els assessors del líders polítics? Com treballen els professionals de la comunicació política? En el món anglosaxó, dels assessors de comunicació i estratègia en diuen spin doctors. To spin, girar, filar. Girar el sentit de les coses, de la manera que vagi millor als propis interessos. Filar un relat atractiu. Com ho fan? Què es mou entre bambolines, rere l'escena política? Nosaltres ho sabem i en parlem”, explica Toni Aira.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte