Notícia

L'agència EFE desmantella la seva secció de cultura

Addueixen causes econòmiques

Foto
Efe
L'agència EFE va realitzar algunes mesures d'ajustament en la seva organització, i és per això que el departament cultura desapareixerà, segons va comunicar la direcció a la intranet de l'empresa als treballadors, indica Ecoteuve.es.

El director de RR.HH., Pedro Pérez, i la directora d'Informació, María Luisa Azpiazu, van explicar l'últim dimarts les seves intencions de desintegrar el Departament de Cultura i la reestructuració de Reportatges.

L'argument es va oferir un dia després que la direcció publiqués a la intranet una nota sobre els canvis i nomenaments sense comunicar-ho prèviament al Comitè Intercentres, que ha d'emetre un informe previ no vinculant sobre aquestes reestructuracions. La direcció es va comprometre a no realitzar els canvis fins que el Comitè no emeti el seu informe en els pròxims 15 dies.

Tot l'equip de l'agència EFE a Cultura continuarà “fent el que estaven fent ara”, però els seus membres seran posats en altres àrees. Tres en passaran a Internacional, quatre d'Efeestilo, a Continguts Digitals, dos de Reportatges, a Anàlisi, i a la resta, a Nacional.

La Unió General de Treballadors d'Espanya (UGT) va assegurar primer que l'Agència EFE anava a desmantellar el seu departament de Cultura, després de què el fins ara responsable d'aquesta secció es reunís amb els treballadors per comunicar-los que el motiu que dóna la direcció de l'agència són ‘causes econòmiques’, va informar PRNoticias.

El sindicat també va expressar que un mitjà de comunicació global com EFE necessita un departament de cultura, i assevera que qui “no entengui això no està capacitat per dirigir una agència de notícies internacional”.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte