Notícia

Presentada la Guia de la comunicació de Tarragona 2014

Aquest volum pot adquirir-se al Col·legi de Periodistes a Tarragona o bé descarregar-lo en PDF

Foto
Sara Sans i Raquel Sans han presentat la Guia de la comunicació
Una trentena de mitjans de comunicació i col·legiats varen assistir a la presentacióla de la Guia de la comunicació de Tarragona, que està pensada com a eina de treball tant per als professionals de la comunicació com per aquelles entitats, institucions o persones que han de contactar amb els mitjans de comunicació.

La guia es divideix en diversos apartats. Un primer bloc es refereix als mitjans de comunicació, agrupats segons el seu suport (premsa escrita, diaris digitals, publicacions comarcals i mitjans audiovisuals). Un segon bloc es refereix a entitats i empreses, des dels partits polítics als centres universitaris, passant per alguns dels principals agents econòmics de la demarcació. Sense oblidar les empreses de comunicació del territori i alguns dels periodistes freelance que hi treballen. Un tercer bloc agrupa les diferents administracions (local, autonòmica i central). Finalment, la informació sobre el Col·legi ocupa el darrer dels blocs. 

Se n’han editat un total de 1.200 exemplars, que es poden adquirir a la seu del Col·legi a Tarragona a un preu de 10 euros cada unitat. Tots els col·legiats tenen a la seva disposició un exemplar de la guia de forma gratuïta. També està disponible en pdf.



Autor: Col·legi de Peirodistes de Catalunya

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte