Notícia

Nou curs a Lleida: 'Com mesurar l'èxit a les xarxes socials?'

La delegació del Col·legi de Periodistes organitza una sessió formativa amb Pilar Yépez

Foto
El 17 de juliol la demarcació lleidatana del Col·legi de Periodistes acollirà aquest curs de 6 hores de durada sobre ROI impartit per Pilar Yépez, el darrer d'aquest quatrimestre abans que el CPC Lleida iniciï el període de vacances.
 
Sovint la inversió que les organitzacions fan per posar en marxa la seva presència a les xarxes socials no es manté en el temps perquè no està controlada. Per conèixer com establir indicadors d’èxit per a la presència i les accions en xarxes socials i com monitoritzar els resultats de la forma més eficient possible, el Col·legi de Periodistes de Lleida organitza aquest curs el proper 17 de juliol de 9:30 a 13:30 i de 15 a 17 hores.
 
Els participants aprendran a marcar objectius per a les diferents accions a Facebook, Twitter i Youtube, sabran definir kpi’s (key performance indicators – indicadors clau d’assoliment) per mesurar-les i aprendran com analitzar les dades per quantificar el seu èxit.
 
Pilar Yépez Molina, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, s’encarregarà d’impartir aquest curs. Ha estat directora creativa en agències espanyoles dedicades al màrqueting online o al màrqueting below the line i des del 2009, és directora creativa i sòcia fundadora d'Úbica Below, agència especialista en màrqueting i comunicació digital.  

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte