Notícia

El Sindicat de la Imatge UPIFC celebra el seu vintè aniversari a Palol de Revardit

Foto
De cara el proper dissabte el Sindicat UPIFC ha organitzat nombroses activitats i exposicions temporals que commemoren els seus vint anys
El Sindicat de la Imatge ha organitzat, pel proper dissabte, un amplíssim programa d’activitats per commemorar el seu vintè aniversari. Totes les activitats, d’entrada lliure, tindran lloc al Castell de Palol de Revardit. L’acte començarà amb la benvinguda del President del Consell del Pla de l’Estany i alcalde de Palol de Revardit, Jordi Xargay i de Pere Monés, el Secretari General del Sindicat de la Imatge UPIFC.

Al llarg de tot el dia, hi haurà xerrades i ponències relacionades amb el reporterisme i la fotografia. Entre d’altres, hi participarà el fotògraf Tito Soriano que exposarà ‘Viatjar, fotografies i històries’; Andrea Elvira, filla de Paco Elvira, i Lluís Salom, director de L’A, presentaran ‘L’Agenda de la Imatge’. També participaran en els actes els professionals David Couso, Eduard Bertran i Joan Guerrero amb les seves respectives ponències. Després d’un dinar de cloenda es presentarà el Codi de Bones Pràctiques del Sindicat i es projectarà el documental Vencidxd presentat pel seu director, Aitor Fernández.

Paral·lelament, el Sindicat de la Imatge també ha organitzat tres exposicions que es podran veure des del 14 de juny al 14 de juliol al Castell de Palol de Revardit: ’20 anys, 20 autors’ , que recull mostres fotogràfiques dels professionals més reconeguts del sindicat; ‘l’Ofici d’informar’ de Ricard Garcia Vilanova i ‘Col·lectiva del Pla de l’Estany’ a càrrec de fotògrafs de la comarca.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte