Notícia

La revista Sió commemora el seu 50è aniversari amb un dinar de germanor

Foto
La revista d'Agramunt homenatja la seva trajectòria i els 50 anys de vida amb l'organització de successius esdeveniments culturals que es prolongaran fins el mes de juny
En el passat número del mes de març, la revista Sió commemorava els seus 50 anys de vida fent un repàs de la trajectòria de la publicació des de la seva fundació. En honor a aquesta fita, la revista ha organitzat diverses activitats pels propers mesos. Després de la presentació del darrer llibre de Pep Coll, que va tenir lloc el passat 22 de març; Sió va celebrar un dinar d’Aniversari on van assistir-hi un centenar de persones, entre subscriptors, anunciants i representants locals, el passat 6 d’abril.
 
En el decurs d’aquest acte commemoratiu, es va fer un reconeixement especial als tres redactors i col·laboradors més antics de la revista: Deudat Pont, Josep Bertran i Pasqual Castellà. Tots ells, van ser premiats amb una escultura, original de l’artista agramuntina Cristina Cuñat. Paral·lelament, l’alcalde Bernat Solé, va lliurar a la revista Sió una placa commemorativa per “significar la llarga i fructífera trajectòria de la publicació que, a més de ser un mitjà de comunicació, és també un centre d’estudis històrics de la Vila d’Agramunt”.
 
De cara als pròxims mesos, estan convocats altres esdeveniments en honor al cinquantè aniversari de la publicació. Pel dia 19 d’aquest mes, hi ha prevista la inauguració del monument a les víctimes dels bombardejos. Al mes de maig hi ha prevista una xerrada sobre l’evolució de la confecció de Sió seguit de successius actes culturals, les dates dels quals encara estan per confirmar.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte