Notícia

L'APPEC organitza una jornada per explicar el projecte de l'iQuiosc

Foto
L'Associació de Publicacions Periòdiques en Català convoca una jornada centrada en l'iQuiosc i ponències d'editors i professionals de la comunicació que expliquen les seves experiències
L’APPEC, Associació de Publicacions Periòdiques en Català, ha convocat una jornada amb l’objectiu d’explicar el seu nou projecte de l’iQuiosc. L’acte tindrà lloc el proper dijous tres d’abril, a la Sala d’Actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya, i comptarà amb diverses ponències i una taula de debat dedicades a vàries experiències d’èxit impulsades per editors catalans.
 
L’iQuiosc és un projecte que vols posar a l’abast dels lectors publicacions comarcals sota una única plataforma, per tal de contribuir a la seva promoció. El nou portal, que tindrà aplicació per iPhone i iPad, permetrà als lectors adquirir exemplars individuals o subscriure-s’hi. Mentre les publicacions gratuïtes es podran consultar directament des del mateix web.
 
Entre d’altres, la jornada APPEC comptarà amb les ponències d’Eduard Voltas, editor de Time Out Barcelona; Antonio Medina, director de negoci de Sàpiens Publicacions i Mercè Canela, directora de Cavall Fort.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte