Notícia

Xarxes socials i comunicació pública? Sí, es possible

Foto
L'Associació de Comunicació Pública organitza un seminari pel proper divendres centrat en l'aplicació de les noves tecnologies i xarxes socials en la comunicació pública
"Trending Topic en comunicació pública” és el títol de la novena edició del Seminari de Comunicació Pública, que tindrà lloc el proper divendres, de 9 a 14.30h del matí, al CityLab de Cornellà de Llobregat. Es tracta d’una jornada, organitzada per l’Associació de Comunicació Pública, que pretén centrar-se en el paper de les noves tecnologies envers les polítiques de comunicació de les administracions públiques i la manera com es dirigeixen a la ciutadania.
 
Des d’aquest enfocament, en el seminari s’analitzaran quatre experiències reals i exitoses que han fet compatible les xarxes socials i la comunicació pública: el WhatsApp de l’Ajuntament de Mataró; l’aplicació mòbil de Ferrocarrils de la Generalitat; l’Instagram del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, i la plataforma MyDocumenta adoptada per TV3 per compartir continguts audiovisuals en l’àmbit educatiu. També s’exploraran altres conceptes menys populars com realitat augmentada, gamificació, vídeo mapping 3D, i assistents virtuals.
 
A més a més, el periodista Xavier Grasset també entrevistarà a la publicista Núria Escalona i hi haurà una ponència sobre la innovació en l’àmbit de la comunicació, a càrrec de l’expert en xarxes socials Jordi Graells.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte