Notícia

Carles Duarte guanya el premi Jaume Fuster

Foto
 El poeta i lingüista Carles Duarte, actual President del CoNca, guanya el premi concedit pel Col·legi de Doctors en Filologia
Carles Duarte, poeta i lingüista barceloní,  ha estat guardonat amb el premi Ramón Fuster en reconeixement a la seva trajectòria cívica, cultural i literària. El Col·legi de Doctors en Filologia entregarà el premi en un acte que tindrà lloc el proper dijous 20 de març, a les set de la tarda, a la sala Ramon Fuster del Col·legi de Filòlegs.

La trajectòria professional i literària de Carles Duarte, actual President del Consell  Nacional de la Cultura i de les Arts, sempre ha estat vinculada amb els mitjans de comunicació. Gran part d’aquestes col·laboracions han estat en mitjans comarcals com el Diari de Girona. De fet, l’any 2012, Duarte va ser guardonat amb un reconeixement concedit per l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal per les seves aportacions al periodisme de proximitat i “suport incondicional” a les publicacions comarcals i locals.

L’acte d’entrega dels premis Jaume Fuster d’enguany serà presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i la glossa del premiat anirà a càrrec de Francesc Danés.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte