Notícia

La periodista Neus Bonet serà la nova degana del Col·legi de Periodistes

Foto
Neus Bonet, impulsora de la candidatura "Més Periodisme", ha estat l'única que s'ha presentat a les eleccions
“Més periodisme”, la candidatura encapçalada per Neus Bonet, és la que configurarà el nou deganat del Col·legi. Es tracta de l’única candidatura que s’ha presentat a les eleccions i, conseqüentmetn, després de què la Junta Electoral Central la verifiqués, és la que s’ha proclamat guanyadora.
La periodista Neus Bonet, editora i presentadora de l’Informatiu Migdia de Catalunya Ràdio i fins ara vicedegana de la institució, esdevindrà la nova degana del Col·legi a partir del 18 de març. També formen part de la candidatura altres professionals de la comunicació com Marc Vidal, Josep Maria Martí, Teresa Turiera, Jordi Navarro, Núria de José, Ramon Besa, Jordi Basté, Sílvia Cobo, Carles Prats, Ismael Nafria, Mònica López, Alicia Oliver, Gemma Torrents, Francesc Canosa i Laia Forés.
Aquesta junta de govern es complementarà amb les altres candidatures presentades a les diferents demarcacions del territori català encapçalades per Sara Sans a Tarragona, Joan Ventura a Girona, Sílvia Tejedor a les Terres de l'Ebre, Rafael Gimena a Lleida i Gonçal Mazcuñan que serà el President de la recentment creada demarcació de la Catalunya Central.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte