Notícia

El Punt commemora el seu 35è aniversari amb un especial de cent pàgines

Foto
El diari català 'El Punt Avui' ret homenatge a la seva trajectòria de més de tres dècades amb un especial il·lustratiu
El Punt Avui publica aquesta setmana un especial per commemorar els trenta cinc anys de vigència als quioscos. Aquest especial fa un repàs de l’actualitat del Grup El Punt i de totes les capçaleres que agrupa com ara ‘El 9 Esportiu’, la revista ‘Presència’ o ‘Catalunya Today’. De la mateixa manera, també s’esmenten altres publicacions amb les quals El Punt manté acords o col·laboracions com Premsa d’Osona o el digital Vilaweb.
El febrer de 1979 va sortir a la llum el ‘Punt-Diari’, el primer rotatiu en català editat a les comarques de Girona després de la Guerra i el Franquisme. Anys més tard es fusionaria amb ‘L’Avui’, nascut el 1976. ‘El Punt’ és el nom de la capçalera que ambdós diaris comparteixen des de fa tres anys i que compta amb 144.000 lectors de mitjana diària i 24.332 exemplars venuts.
En homenatge a la seva trajectòria, l’especial commemoratiu repassa l’evolució del diari fins l’actualitat, fent referència als principals personatges i esdeveniments que han protagonitzat l’actualitat mediàtica de Catalunya.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte