Notícia

L'ACPC acull un curs sobre publicitat digital

Foto
L'Associació Empresarial de Publicitat, juntament amb el Laboratori d'Internet Màrqueting Bitlonia.com, ensenya les claus per fer una bona publicitat a internet
L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal ha acollit a les seves aules un curs intensiu sobre les tècniques més eficients per fer publicitat a la xarxa. El curs ha estat desenvolupat per l’Associació Empresarial de Publicitat en col·laboració amb el Laboratori d’Internet Màrqueting Bitlonia.com.
La filosofia del curs està centrada en ajudar al client a pensar en clau digital, amb l’objectiu d’arribar a construir actius digitals i saber-los promoure i col·locar dins la xarxa. La classe està programada de manera que els participants experimenten un procés transformacional: es combinen les explicacions informatives amb activitats participatives. D’entre tots els temes que es tracten, destaca el procés de creació d’una arquitectura de mitjans a la xarxa, que passa per posicionar-se als cercadors i xarxes socials, entre d’altres; i el desenvolupament de tendències com el neuromarketing.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte