Notícia

Nova convocatòria pel Premi de Periodisme Cristina i Requena i Giró

Foto
La Fundació Ciutat de Valls obre la convocatòria de presentació a la 28ena edició dels Premis Cristina Requena i Giró
La fundació ciutat de Valls convoca la 28ena edició del Premi Cristina Requena i Giró que reconeix, i alhora estimula, la realització de treballs periodístics centrats en l’Alt Camp. Tot premiant, també, a les persones que hagin dedicat la seva trajectòria professional en promoure els treballs periodístics de Valls i l’Alt Camp.
El premi, dotat amb 1.200€, admetrà els treballs divulgats entre l’1 d’abril de 2013 i el 31 de març de 2014. El jurat d’enguany estarà format per Carles Ayats, President de l’ACPC o la persona a qui ho delegui; Josep M. Figueres, professor d’història de la comunicació a l’UAB; pels periodistes Francesc Domènech, Jorid Ferré i David Requena, tots ells vinculats a l’Alt Camp; i per Jordi París en representació de la Fundació Ciutat de Valls.
Es tindrà en compte l’especificació periodística i capacitat divulgadora de la peça així com el nivell de qualitat. Els resultats i veredicte del jurat es faran públics als mitjans durant el mes de maig i el premi serà lliurat, presencialment, en el decurs de la Nit de Premis 2014 de Valls.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte