Notícia

Torí serà la ciutat que acollirà el Congrés Mundial de Diaris el proper juny

Foto
La trobada tindrà lloc entre els dies 9 i 11 de juny i pretén fer difusió de les últimes tendències dins el sector de la premsa
La trobada mundial del sector de la premsa, organitzada per l’associació WAN-IFRA, tindrà lloc durant els dies 9 i 11 de juny a la ciutat italiana de Torí. La celebració d’aquest Congrés té com a objectiu fer difusió de les últimes tendències i innovacions dins el sector de la premsa. Enguany, però, la prioritat és treballar per facilitar la feina diària dels treballadors de la comunicació en un context de crisi i canvi constant.
 
Durant el Congrés tindran lloc altres esdeveniments importants com per exemple l’Energy Lounge, un punt de trobada per analitzar les noves tecnologies més revolucionàries, o les activitats socials, una plataforma de networking enfocada a les necessitats del sector editorial.
 
Alguns dels ponents que participaran a la trobada seran John Elkann, president de Fiat i Editrice La Stampa; Carlo de Benedetti, president de Gruppo Editoriale l’Espresso; o Amy Webb, fundadora i CEO de Webbmedia Group, entre d’altres.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte