Notícia

L'Eco de Sitges estrena disseny i col•laboradors

Foto
El setmanari local de Sitges renovarà la publicació aquest divendres amb l'objectiu d'atraure lectors dedicant més importància als elements gràfics
L’Eco de Sitges, el setmanari local de la població, estrenarà aquest divendres una nova etapa. La capçalera tindrà un nou disseny, amb noves seccions i més pàgines a color, i integrarà una vintena de col·laboradors nous amb periodistes de renom com per exemple Albert Sáez, Jaume Freixes o Toni Aira. A més a més, la publicació passarà a imprimir-se en una rotativa enlloc del taller local on ho feia fins ara.
 
L’objectiu principal d’aquesta renovació és fer el setmanari més atractiu als lectors, canviant la distribució de la informació i donant més importància als elements gràfics. Però sense perdre la pluralitat com a eix central de la publicació.
 
Tots aquests canvis venen impulsats des de Premsa de Sitges S.L., la nova empresa editora que està a càrrec de la capçalera. Coincidint amb l’inici d’aquesta nova etapa, Antoni Sella ha estat nomenat director de l’Eco.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte