Notícia

Maribel Morales, nova directora de OJDinteractiva

Foto
Ha estat nomenada per Información y Control de Publicaciones, SA empresa participada per anunciants, agències i mitjans, que realitza el control del tiratge i difusió de les publicacions periòdiques així com dels mitjans a internet mitjançant les seves marques OJD, PGD i OJDinteractiva
Información y Control de Publicaciones, SA empresa participada per anunciants, agències i mitjans, que realitza el control del tiratge i difusió de les publicacions periòdiques així com dels mitjans a internet mitjançant les seves marques OJD, PGD i OJDinteractiva, ha nomenat Maribel Morales, com a nova Directora de OJDinteractiva.
 
El nomenament s'emmarca en el procés de reorganització de la societat, després de la designació de Manuel Sala com a director general, qui va assumir el càrrec el passat 8 de gener.

Maribel Morales, és llicenciada en Enginyeria Informàtica i Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió per la Universitat Politècnica de Catalunya ( UPC ). Compta amb Postgraus en Sistemes Avançats de Telecomunicació i en Direcció de Sistemes d'Informació.
Des de 2008 ha vingut sent Directora Tècnica de OJDinteractiva, la divisió en línia de Información y Control de Publicaciones, així com responsable del desenvolupament de nous projectes digitals a la companyia. Membre de la Comissió de Mesura d'Audiència i de Mitjans Socials de l' IAB - Spain, Maribel col • labora habitualment amb diferents universitats com a consultora i docent, així com amb diverses escoles de negoci. És autora del llibre : "Analítica Web per a empreses - Art, enginy i anticipació", a més de ser col•laboradora habitual en diverses publicacions universitàries.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte