Notícia

El País convoca els Premis Ortega y Gasset de Periodisme per l'any 2014

Foto
Coincidint amb el 31è aniversari dels premis més prestigiosos del periodisme espanyol, El País obre la convocatòria d'enguany que inclou modalitats en periodisme imprès, digital, gràfic i reconeixement de trajectòria professional
Enguany, els reconeguts Premis Ortega y Gasset de Periodisme celebra el seu 31è aniversari. Es tracta dels premis amb més prestigi de tot el periodismo espanyol, que reconeixen eks millors treballs publicats durant el 2013, en qualsevol país del món, escrits en castellà. Les candidatures al premi hauran de presentar-se abans del proper 14 de març en alguna de les següents modalitats: Periodisme Imprès, Digital, Gràfic i Trajectòria Professional. Tota la informació adicional respecte les bases dels premis están disponibles a la página web oficial: www.premiosortegaygasset.com.
L’any passat, els guanyadors del premi en les diverses modalitats van ser: el periodista Alberto Salcedo Ramos (Colombia, 1963) amb el reportatge “La Travesía de Wikdi” en la categoria de Periodisme Imprès; Juan Ramón Robles (Madrid, 1987) pel vídeo gravat durant les protestes del 25 de setembre de 2012 a Madrid en la categoria de Periodisme Digital; Emilio Morenatti (Saragossa, 1969) va ser el guanyador de la modalitat de Periodisme Gràfic amb una imatge presa durant la vaga general  de Barcelona del 29 de març de 2012; i, finalment, es va premiar la trajectòria profesional de Jesús de la Serna (Santander, 1926) per la seva tasca com a mestre i la seva figura de referencia pels periodistes.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte