Notícia

S'acaba el termini per la presentació al Premi Mila de Periodisme

Foto
El proper divendres 31 de gener finalitza el termini de presentació de treballs periodístics a la setena edició del Premi Mila de Periodisme per la igualtat de Lleida
El dia 31 de gener s’acaba el termini per a la presentació de treballs periodístics que vulguin participar a la setena edició del Premi Mila de Periodisme per la Igualtat de Lleida. El premi, organitzat per la Paeria, també compta amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Lleida que també forma part del jurat que dictaminarà els guanyadors.
El Premi Mila de Periodisme està dedicat a tots els treballs periodístics que difonguin experiències per a la igualtat de gènere, i que s’hagin publicat en els mitjans de comunicació, en format paper o digitals, d’àmbit local, català i estatal amb presència a Lleida entre l’1 de gener de 2013 i el 31 de desembre de 2013. El Premi està dividit en quatre categories: premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals. Cadascuna d’elles està premiada amb un total de 1.500€.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte