Notícia

Catalunya Ràdio modifica el seu mapa territorial prescindint d'una trentena de professionals

Foto
L'emissora catalana ha comunicat aquesta setmana l'acomiadament de trenta corresponsals freelance repartits arreu del territori català

Catalunya Ràdio va comunicar per correu electrònic, aquest passat dimecres que, a partir de l’1 de maig, prescindirà dels serveis d’una trentena de corresponsals freelance del territori. Les tasques dels quals seran redistribuïdes entre els treballadors de la plantilla de l’emissora.

D’aquesta manera, la direcció de la ràdio pública establirà nous centres territorials als Pirineus, la Catalunya Central i les Terres de l’Ebre amb periodistes de l’emissora que tindran dedicació plena, i reforçarà amb “més efectius” el de la Val d’Aran i les delegacions de Girona, Lleida i Tarragona.

Actualment, Catalunya Ràdio cobreix la informació local i comarcal “parcialment” amb periodistes freelance que cobren 17,5 euros la peça, un preu que s’havia reduït els darrers anys. A partir de l’1 de maig, prescindirà d’aquests professionals autònoms i utilitzarà recursos humans propis, per a la qual cosa obrirà un procés entre la plantilla perquè es presentin candidatures per ocupar les vacants a les diferents delegacions i centres territorials.

Segons la direcció, el grup “assoleix així una cobertura més arrelada al territori, tot garantint una informació de qualitat i de proximitat i amb la voluntat de reforçar el seu compromís per una Catalunya Ràdio amb més presència a les nostres comarques i preparada per compatibilitzar amb la màxima eficiència la informació local amb la global”.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte