Notícia

Els mitjans de comunicació públics a debat als cicles #Futur

Foto
Les periodistes Mònica Terribas i la sueca Cilla Benkö lideraran les ponències d'aquest acte que tindrà lloc el pròxim 23 de gener

Els Cicles de Debat Futur organitzats pel Col·legi de Periodistes de Catalunya, en conjunt amb l’Obra Social ‘La Caixa’, preparen una quarta trobada que tindrà lloc el pròxim 23 de gener.

Les participants estrella del debat seran Cilla Benkö, la directora general de la Ràdio Pública Sueca, i la catalana Mònica Terribas, periodista de “El Matí de Catalunya Ràdio” juntament amb Rafael de Ribot, el cap de continguts de la Xarxa que actuarà com a moderador. El tema central de la jornada serà la situació actual dels mitjans de comunicació públics fent referència a aspectes com el seu funcionament, finançament i desenvolupament de la funció social.
L’acte, que requereix d’inscripció prèvia, està obert a tots els col·legiats i col·legiades i estudiants de periodisme. Prèviament a les ponències hi ha l’opció de fer una visita guiada gratuïta a l’exposició del Caixa Fòrum o d’apuntar-se a un sopar posterior amb els ponents, però en aquest cas, sí que és de pagament.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte