Notícia

L'Ajuntament de Barcelona estrenarà l'any nou amb emissora municipal

Foto
L'empresa que gestiona Barcelona Televisió s'ocuparà, a partir de l'1 de gener, de la gestió de la nova emissora municipal en freqüència 91.0FM
Pel pròxim 1 de gener, el 91.0 de la FM, antigra freqüència de COMRàdio a la ciutat, serà recuperada per l’Ajuntament de Barcelona i gestionada per Informació i Comunicació de Barcelona (ICB), l’empresa municipal que gestiona Barcelona Televisió (BTV).
“Volem uns mitjans de proximitat, útils per als ciutadans i amb una oferta de qualitat, on la informació seguirà essent l’eix principal”, assenyalava la setmana passada el primer tinent d’alcalde, Joaquim Forn, qui va defensar la seva dimensió social com a “altaveu” de les associacions i entitats, així com dels esdeveniments que se celebren a la ciutat. Aquesta operació té lloc desprès de què l’empresa de la Diputació de Barcelona, que actualment gestionava la freqüència, hagi decidit no renovar el conveni amb l’Ajuntament.
D’aquesta manera, ICB passarà a gestionar l’emissora creant una redacció integrada i multiplatamorma, ja que ja compta amb BTV. L’emissora començarà en període de proves amb una programació musical, a partir del gener, i progressivament s’aniran incorporant continguts. Segons remarca el consistori, l’assumpció dels servei radiofònic no suposarà una despesa addicional.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte