Notícia

El cicle CPC Futur, a la recerca de nous sistemes de finançament per fer periodisme de qualitat

Foto

En el tercer debat d'aquesta segona edició dels cicles CPC Futur hi van participar el president del Grup Barnils, David Bassas, i el director edtorial d'InfoLibre, Jesús Maraña

El tercer debat del cicle CPC Futur, organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya amb la col·laboració de l’Obra Social ‘La Caixa’, va tenir lloc ahir a la tarda al Caixa Fòrum i va comptar amb la presència de David Bassas, president del Grup Barnils, i Jesús Maraña, director editorial d’InfoLibre.
El tema central d’aquest cicle de debat va ser la complexa gestió dels sistemes de finançament amb què compten els mitjans de comunicació actualment. En aquest sentit, el periodista David Bassas, va destacar la importància de què els periodistes aprenguin a treure partit del valor afegit dels seus productes ja que, segons Bassas, si s’ofereix periodisme de qualitat “s’acaba pagant per ell”. De la mateixa manera, el periodista també va fer incís en què els mitjans han de saber trobar el seu nínxol de mercat. En sintonia amb això, Jesús Maraña, referint-se al cas concret d’InfoLibre, va apostar clarament pel periodisme d’investigació, i per un model de finançament mixt que “no tingui condicionants econòmics que privin la investigació i l’interès dels lectors”.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte