Notícia

L'ACPC, l'APPEC i l'APCPG reben el Premi Nacional de Comunicació 2013

Foto

La tretzena edició dels Premis Nacionals de Comunicació, que concedeix anualment la Generalitat de Catalunya, guardona en la categoria de premsa a l'ACPC, l'APPEC i l'ACPG

Aquest dijous les associacions ACPC, APPEC i ACPG recolliran el Premi Nacional de Comunicació 2013, concedit per la Generalitat de Catalunya. El jurat d’aquesta 13a edició dels premis també ha decidit guardonar a l’Agència Catalana de Notícies (ACN) en la categoria de mitjans de proximitat; a Toni Clapés, en l’apartat de ràdio; al ‘Gran Dictat’ en la categoria de programa-concurs; i a Miquel Sambola en el camp de la publicitat. Paral·lelament, l’edició d’enguany atorga una menció especial al Grup Teletaxi, encapçalat per Justo Molinero, per la seva trajectòria dins el panorama mediàtic i comunicatiu català.
 L’ACPC, l’APPEC i l’ACPG són les tres associacions que han obtingut el premi en la categoria de premsa per ser una referència en l’àmbit del periodisme de proximitat català i per la seva llarga i destacada dedicació en la difusió dels valors propis dels mitjans de comunicació comarcals i locals.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte