Notícia

El QUIOSC.CAT, protagonista de la Setmana de les Revistes en Català

Foto
El QUIOSC.CAT s'instal·la a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona per mostrar tota l'oferta de publicacions escrites en català, comptant amb la participació de Premsa Comarcal
A partir del proper divendres sis de setembre, en el marc de la Setmana del Llibre, el QUIOSC.CAT obre les seves portes a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona. El gran amfitrió de la Setmana de les Revistes en Català comptarà amb dues instal·lacions paral·leles on fer exhibició d’exemplars de revistes i premsa en català. El QUIOSC.CAT, en una carpa de 100 metres quadrats, oferirà al públic la possibilitat de comprar o subscriure’s a les nombroses publicacions que s’editen al conjunt dels Països Catalans; tant si són capçaleres d’àmbit nacional, com premsa comarcal de pagament o de proximitat gratuïta.
 
El QUIOSC.CAT romandrà obert al públic a l’Avinguda de la Catedral fins el 15 de setembre. Tanmateix, en motiu de la Diada Nacional de Catalunya, que té lloc l’onze de setembre, el QUIOSC.CAT es desdobla a l’Arc de Triomf de Barcelona, de 10h a 21h, per ser present a la Fira d’Entitats dels Països Catalans amb tota l’oferta de publicacions escrites en català.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte