Notícia

La periodista Victoria Prego segueix a l'hospital després de patir un ictus

Foto
La periodista d'El Mundo està recuperant-se a l'UCI de l'Hospital d'Astúries després de patir un ictus mentre estava de vacances
Victoria Prego, la periodista i politòloga adjunta al director del diari El Mundo, està ingressada a la UCI de l’Hospital Universitari Central d’Astúries després de patir un ictus.
Segons ha informat EFE, la periodista de 64 anys, es trobava de vacances a Cudillero (Astúries) quan va haver de ser urgentment traslladada a l’hospital.
La notícia ràpidament es va estendre per les xarxes socials, on no van trigar a aparèixer les primeres mostres de suport procedents de tot el territori. Polítics com Mariano Rajoy, Alfredo Pérez Rubalcaba o Esperanza Aguirre, així com altres companys de professió de Prego, han expressat tots els seus ànims i coratge per la recuperació de la periodista.
De moment, Prego evoluciona favorablement i la seva situació és estable. Encara que segueix ingressada a la Unitat de Cures Intensives, els professionals asseguren que la previsió és de millora.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte