Notícia

El fundador d'Amazon compra ‘The Washington Post' per 250 milions de dòlars

Foto
La reconeguda capçalera, amb greus problemes econòmics i de finançament, canviarà de nom després de la venda
Com a conseqüència de la crisi econòmica i problemes de finançament, The PostCo, la companyia propietària del ‘The Washington Post’, ha acordat vendre el diari. El comprador ha estat Jeffrey P.Bezos, fundador del portar de vendes en línia Amazon, que l’ha adquirit per 250 milions de dòlars (190 milions d’euros aproximadament).
Amazon, amb seu a Seattle, no tindrà cap paper en l'adquisició, però Bezos es convertirà en el seu únic propietari quan es completi la venda, probablement d'aquí 60 dies. Malgrat que Bezos, un dels homes més rics del món, ha explicat que la direcció i manera de treballar serà la mateixa, també ha afegit que canviarà el nom de la capçalera. Tot i que, de moment, es desconeix quin serà el nou nom d’un dels diaris més influents de Washington, famós per difondre escàndols com el Watergate.
Les causes de la venda es deuen a “la crisi financera que ha involucrat als diaris i altres organitzacions mediàtiques” així com a “l’auge d’internet i el canvi del paper a la tecnologia digital, que ha creat una onada massiva i competitiva a les companyies informatives tradicionals”. El propi diari ha fet públics aquests motius, afegint que la venda del diari era la millor opció possible ja que els permet fer “alguna cosa més que sobreviure”.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte